30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:31, 1 октомври 20227min

Поздрав от кмета Йордан Младенов за Международния ден на възрастните хора

yordan mladenov

Пещера. На 1 октомври отбелязваме Международния ден на възрастните хора. Датата официално е определена на 14 декември 1990 г. с решение на Общото събрание на ООН. Денят има за цел  да се отдаде почит и уважение и да се оцени приноса на хората от третата възраст към обществото. По този повод кметът на Община Пещера е поздравил съгражданите си, които са в пенсионна възраст. Ето какво споделя в социалната мрежа :

Скъпи приятели, уважаеми мои съграждани от третата възраст,
На 1 октомври – международния ден на възрастните хора, изказвам почит и уважение към всеки един от вас ! Благодаря за всичко, което сте сторили за Пещера, Радилово и К. Димитриево! Свеждам глава пред мъдростта, опита и знанието натрупани през годините. Благодаря за съветите и напътствията, които в много голяма степен са в услуга на цялата общност!
Уверявам ви, че като Кмет на Община Пещера ще продължа да полагам усилия, за да се чувствате добре в напрегнатото ежедневие.
Сърдечно ви желая да имате достойни и мирни дни, да сте здрави и спокойни, че не сте забравени! Приемете моята благодарност и уважение към силния ви дух !
Честит празник !
Може да бъде изображение с 2 души, дете, дърво и парк

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!