16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Поздрав на Кмета по случай 8-ми март

cvetya

[dropcap]П[/dropcap]ещера.

8 Март е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените. Любим празник на нежната част от човечеството от всички възрасти.
Честит празник, мили дами!
Днес се обръщам към всички вас, с празничен поздрав здрависвам всички майки. Поднасям ви пролетни цветя за здраве и обич!
От сърце ви желая да бъдете много обичани, уважавани и високо ценени. Макар, че само един ден в годината е отреден за празник – 8 Март, признавам, че всеки ден е повод да показваме уважение, обич и признателност.
Днес е един прекрасен и специален ден, изпълнен с много смисъл, забавления и усмивки. С цвете ще ви дарим, добра дума ще изречем. С признателност и уважение към плеядата жени оставили трайна диря от Пещера, Радилово и К. Димитриево- за стореното, за оставеното в наследство, за онова, което ще завещаете…
Съхранете женствеността и усмивките си!
Обичайте и бъдете обичани!
Честит празник!
Йордан Младенов
Кмет на Община Пещера

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!