20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Криминална хроника

arest

Пазарджик. Двама извършили вандалски проява са установени от служителите при РУ-Пазарджик. На 11 октомври неизвестен срязал две от гумите на паркиран в областния град лек автомобил „Ситроен“. Возилото е собственост на частта фирма. При проведеното разследване криминалисти от полицейското управление в областния град установили, че автор на посегателството е 40-годишен мъж от пазарджишкото село Драгор.

Хаджиево.Вчера следобед в казино намиращо се в село Мало Конаре станал инцидент. 39-годишен жител на същото село нанесъл удар с ръкав по дисплея на игрален автомат. Така той повредил устройството и нанесъл щети на игралната зала. По случая е образувано бързо производство.

Полицаите установили, че металните изделия са откраднати от съседното село Хаджиево и са собственост на кметството. Докато траела проверката двамата успели да скочат от каруцата и да избягат, като изоставили всичко. Полицаите установили, че бегълците са 20-годишен жител на Стамболийски и 29-годишен мъж от пазарджишкото село Черногорово. Те са обявени са издирване, а по случая е образувано досъдебно производство.

Пещера. През нощта на 8 срещу 9 октомври апаш проникнал в къщата на 63-годишен мъж от Пещера. Апашът взломил единия от прозорците, влязъл в една от стаите и отмъкнал мъжка кожена чанта с лични документи, смартфон „Самсунг“ и сумата от 1500 лева. След като установил кражбата стопанинът на дома сигнализирал в РУ-Пещера. Така в резултат на проведеното разследване пещерските полицаи стигнали до самоличността на извършителя.  Оказало се, че това е 49-годишен мъж от същия град.

Ракитово.Вчера в полицейския участък в Ракитово постъпил сигнал от49-годишен жител на родопското градче. Той съобщил, че апаш повредил вендинг автомат за кафе, който бил поставен пред къщата му. От там била извършена кражба от монетника на устройството в размер на 90 лева. Полицаи от участъка предприели разследване и не след дълго разбрали, че извършител на проявата е 17-годишен тийнейджър от Враца. Той е задържан в ареста, а спрямо него е образувана преписка.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!