30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:41, 1 октомври 20221min

Криминална хроника

police

Пазарджик. 41-годишният син на убитата в Пазарджик жена е задържан на територията на село Ляхово и е преведен в ареста, работата по случая продължава под ръководството на разследващ полицаи. За случилото се е информирана Окръжна прокуратура. Сигналът за убийството е постъпил в около 12 ч., по първоначални данни е имало следи от насилие по трупа, а обаждането е било от нейния съпруг.  Жилището се намира на ул. „Дойран“ в Пазарджик. Незабавно на място са били изпратени екипи и е започнало издирването на сина на 74-годишната жена. По данни на полицията мъжът системно е употребявал наркотици.

„Трагедия! Какво повече да кажем? Как е живяла тази майчица и този баща? Давате ли си сметка колко трудно им е било? Даниел не беше лошо момче, нещо се случи с него малко след като завърши гимназия или малко преди да завърши. Знаехме, че употребява наркотици. Но едва ли за това вината е само на родителите… Всеки сам си прави избора в живота. Чудя се как са живели през цялото това време. Той просеше, беше жалка гледка. Иначе здраво и право момче, най-важното е това да се говори с децата, да им се казва какво са наркотиците, да им се казва, че няма отърваване от тая чума. Какво друго да ви кажа? Трагедия!!!“ – това заяви един от съседите на арестувания 41-годишен Даниел Машев, който след употреба на наркотични вещества е нанесъл многократно удари с нож в тялото на майка си, а в резултат на това тя е починала.

Семейството живее на ул. „Дойран“ №19 в Пазарджик и съседите често са чували как бащата и майката се опитват да успокоят сина си. Много често след подобни скандали той напускал дома си и не се прибирал с дни. В резултат на употребата на хероин при него започнали да се проявяват и психически отклонения.

Вероятно в резултат на приета дрога се е стигнало и до убийството на  74-годишната майка на Даниел. Разследването се провежда под наздора на Окръжна прокуратура в Пазарджик.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!