18 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:48, 11 май 20241min

Днес : Стронгмен турнир с участие на състезатели от цяла България

strongman turnir

Пещера. На пл. „България“ ще се проведе стронгмен турнир с участие на състезатели от цяла България. Присъстващите ще имат възможността да наблюдават дисциплини като теглене на училищен автобус, обръщания на огромна гума за време и още доста интересни дисциплини от този вид спорт.

Организаторите на проявата са предвидили диджей и игри с участие на публиката. По време на демонстрациите ще се проведе благотворителен търг на артикули. Всички средства от продажбата ще бъдат предоставени за каузата на ДЦПЛУ да бъде закупена рехабилитационна роботна ръкавица за електростимулация за пациенти с инсулт.

Чрез новата придобивка в Дневния център за пълнолетни лица с увреждания ще могат да се осигуряват ефективни функционални обучения за рехабилитация на ръцете. Чрез специфично въздушно налягане пръстите и ръката ще бъдат принудени да извършват тренировка за схващане в диапазона от физиологични дейности, които могат ефективно да намалят мускулния спазъм на пръстите и ръцете.“, обясни Соня Бурова – директор на центъра.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!