03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков20:16, 26 август 20221min

Седем медала за 4-мата състезатели от Пещера завоювани на Европейското първенство по ракетомоделизъм

medali_evro_2022_kondor

Пещера-Зренянин. Седем медала за 4-мата състезатели от Пещера завоювани на Европейското първенство по ракетомоделизъм, провело се в град Зренянин-Сърбия през август тази година. Надпреварата бе между 12 европейски държави с над 160 участника.

Българския национален отбор бе пълен и се състоеше от 24 състезателя, от които 4-рима от ракетомоделен клуб Кондор-Пещера. Надпреварата бе много оспорвана, въпреки липсата на състезатели от Русия, Украйна и Беларус, като на няколко пъти в отделни класове наши състезатели участваха на флайофи. Като цяло Българския национален отбор се представи отлично и се нареди сред 3-те водещи държави на първенството Словакия, България и Полша.

Малки грешки и още малко късмет лиши пещерските състезатели от 1-вите места, но в крайна сметка всичките успяха да влязат в призовите 3-ки, и се наредиха сред най-добрите състезатели в Европа.

Павел Тилев при мъжете завоюва 2-сребърни медала в клас парашут и копия за височина, Андон Георгиев при юношите 1-сребърен в клас парашут и 1-бронзов в клас за височина, Йордан Джинин при юношите 2-бронзови в клас ротор и ракетопланер, и Димитър Вачков при мъжете 1-сребърен в клас копия за височина.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!