27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Рали “България” започна днес. В надпреварата и състезатели на “АСК Пещера”

bashkehayov popov

Първия специален етап е “Бялата вода”, а първата кола стартира в 08:38.

[dropcap]С[/dropcap]лед 19-месечно отсъствие на родната сцена се завърна екипажът на Jasen Popov Racing – Даниел Попов/Ангел Башкехайов.

През тази година официално те ще бъдат състезатели на “АСК Пещера”.

През  тази година те ще се състезават с Peugeot 208 Rally 4, наследник на Peugeot 208 R2.

Автомобилът е единствен в България. Седмица преди състезанието екипажът на JPR успя да направи тест с новия автомобил.

“Отсечките край Шумен са ни познати от предишни състезания. При тяхното опознаване проверихме старите си записки. Новия за нас етап “Аладжа Манастир” е много бърз и хлъзгав. Мисля, че на нея предимство ще имат местните пилоти. Към нея ще подходим по-внимателно”, сподели впечатленията си от вчерашното опознаване навигаторът Башкехайов.

”Новото правило на ФИА, което позволява три преминавания по отсечките ще ни е от полза днес, тъй като останалата част от отсечките са непознати за нас и ще можем да прецизираме записките си”, добави той.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!