06 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пещерските състезатели по ММА се върнаха с 6 медала от „Rila Boxing“

MMA peshtera.

Пещера. На 10.03.2024 г., в Момин проход се проведе боксов турнир по бокс „Rila Boxing“ с участието на клуб ММА Лайф Пещера. Над 80 участници от цялата страна взеха участие в „Рила Костенец“ vol.2 . Спортистите се състезаваха в различни категории и групи.

От Пещера участие взеха Божидар Симеонов-64кг, Стоян Попов-70кг, Димитър Ушев-64 кг, Георги Павлов-60кг, Калин Цветков- 60кг, като Андрей Атанасов в категория 64кг завоюва второ място. Състезателите са подготвяни от треньора Зафир Клисуранов, уточни Иван Главненски- председател на клуба.

„Победи взеха всички участници в турнира ,5 от 6 първи места и едно второ са вече в Пещера.“, лаконичен бе Главненски, след завръщането на спортния тим в града. Следващото участие в което ще се разпише клуб ММА Лайф Пещера е насрочено за месец юни.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!