22 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Къщата на Ада приема гости тази вечер

hells-kitchen

Сезон 6 на най-очакваното кулинарно риалити в българския ефир Hell’s Kitchen започва тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Кулинарната легенда шеф Виктор Ангелов ще посрещне18 нови участници в Кухнята на Ада, които ще се изправят пред провокативни предизвикателства, за да стигнат до първото място.

Спокойствието за амбициозните претенденти за наградата от 100 000 лева ще свърши твърде бързо. Още с първата кулинарна задача комфортът им ще бъде заложен на карта и бързо ще осъзнаят, че са попаднали в Къщата на Ада. Част от участниците ще трябва да спят в полеви условия и да разполагат с минимални удобства.

Сред най-цветните образи този сезон ще бъде действаща кметица

Тя ще влезе в Кухнята на Ада на висок ток и в бална рокля. А това ще отприщи много забавни ситуации по време на първото кулинарно изпитание. Разгорещена дискусия ще предизвика и професията на една от претендентките за одобрението на шеф Ангелов. 29-годишната участничка с амбиция да покори кулинарните върхове работи в развлекателната индустрия за възрастни от …. години.

 

Виктор Ангелов
NOVA/Красена Ангелова

 

Новият сезон на Hell’s Kitchen ще нагорещи страстите до краен предел. Още в самото начало силните характери в Кухнята на Ада ще се сблъскат и конфликтите помежду им ще бъдат по-зрелищни от всякога. Битката ще се прехвърли и на кулинарното поле, къде част от най-опитните готвачи могат да станат жертва на самочувствието си.

Не пропускайте грандиозния старт на Hell’s Kitchen 6 тази вечер точно в 20:00 ч. по NOVA.

 

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://dariknews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!