20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младежи от чужбина станаха гости на Радилово

chuzhdenci radilovo

[dropcap]П[/dropcap]ещера-Радилово.Тази вечер в пещерското село се случи нещо интересно. Усмихнати млади хора пристигнаха в с. Радилово. Оказва се, че младежите участват в Международен проект за личностно развитие. Анастасия на 21 години, Марта от Полша на 19, Лука от Хърватско на 22 години и Рафа от Испания на 28 години, стопиха езиковите граници за да стигнат до сърцата на нашите съграждани и да станат приятели.

Анастасия е завършила тази година университет в Англия – специалност дигитални медии и социология. Младата чаровница помогна историята на странстващите да достигне до дълбините на сърцата на радиловци.   Участниците в  приключението споделят, че начинанието е придизвикателство, че е много забавно и полезно да опознават хората в други държави.
Peshteraprim  научи, че проектът се финансира от програма „Еразъм“.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!