15 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ДРАКОНОВА ЛУНА- сбъдване на желания и късмет

moon red

Бурни промени и нов житейски период с много изобилие и късмет ще донесе на хората Годината на Зеления дървен дракон. Причината е, че стартът й на 10 февруари в 00,59 българско време съвпада не само с новолунието, но и с явлението Суперлуна, при което месечината ще е най-близко до Земята. Според тълкуването на астролози така настъпващата Източна нова година вещае добри трансформации през 2024-та в личен и обществен план, но само за онези, които работят. За по-инертните или мързеливите периодът ще е неблагоприятен.

Изобилие

Фъншуй експертът Мариана Мръвкова обясни, че за да имаме изобилие в живота си, трябва да посрещнем Годината на дракона на богата трапеза с лъскави прибори, с много плодове и зеленчуци, с веселие сред хубава компания.

В менюто е добре да има и пиле. Желателно е да сме облечени в зелена дреха или да имаме такъв акцент. „Но все пак един дракон винаги е огнедишащ, така че е хубаво и по малко червено да присъства в дрескода ни“, добавя Мариана. Казва, че при бижутата освен среброто задължително за тази високосна година, по изключение сега се допуска и златото. А в къщите и офисите си Мръвкова съветва да имаме картина или фигурка на това мистично животно.

Желания

Според метафизичните закони на фъншуй моментът на настъпването на Източната нова година се използва и за привличане на късмет и благоденствие в живота. „Енергията на новолунията винаги е най-силна за случване в първите 24 часа. А в първите 8 часа могат да се пишат листчета с благопожелания. Те се изписват или на червена хартия, или с такъв цвят химикалка. Важно е да бъдат формулирани под форма на благодарност в сегашно време, т.е., че е факт това, което искаме Вселената/Бог да ни дадат. Например: „Благодаря, че имам най-прекрасния партньор до себе си“, обясни Мръвкова.

Относно вещанията за България тя разкри, че трябва да се обезопасяват водоемите заради предстоящи бедствия и по-големи наводнения. В политически аспект ще има много рокади по върховете на властта, защото Драконът носи шумни и мащабни трансформации.

Наблюдение

Астрономът Пенчо Маркишки също отчете знаменателното съвпадение на пришествието на китайската Нова година и Суперлуната. Родният учен обаче изтъкна, че явлението няма да може да се види в съботната вечер заради новолунието.

„Тогава Суперлуната е недостъпна за наблюдение”, коментира Маркишки. Шанс за това ще имаме чак през есента, когато ще има две суперлуни (при пълнолуния). Едното е в нощта срещу 18 септември, когато от България ще може да се наблюдава частично лунно затъмнение, както и в двете нощи срещу 17 и срещу 18 октомври.

 

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!