04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

22.02.2022- огледална дата за сбъдване на желания

kalendar

Огледална дата, която се оформя във вторник, има силата да сбъдва желания. Това тръбят фенове на загадките и езотериката в социалните мрежи. Именно там мнозина вече се организират за колективно посещение на светилища из цяла България. Там те ще посрещнат изгрева на слънцето и ще се молят на вселенските сили за здраве, благоденствие и едно по-хармонично и осъзнато съществуване в Майка България.

Във вторник денят и месецът става еднакъв с годината – 22.02.2022. Това събитие се нарича палиндром (чете се еднакво и в двете посоки) и е енергиен портал. Метафизици усилено коментират, че в духовния свят се случва подравняване на невидимите планети, откъдето постъпва импулс към нашия свят. Той се заземява именно на големите мегалитни светилища и енергийни центрове.

„Най-силно това се усеща на Седемте рилски езера и на второто от тях – Окото“, коментира Силвия П. в езотерична фейсбук група. Туристи и поклонници се организират също и за посещение на Палеокастро – светилището на каменните слънца край Тополовград. Вярва се, че на този ден от централното слънце на Млечния път ще постъпи импулс за обновление към нашата планета. Другите места за зареждане със здраве и късмет са пещерата Утробата край село Ненково и родния Стоунхендж, както някои наричат мегалитната обсерватория Бегликташ край Приморско.

„Добре че са тези дати, че да се сетим какви  светилища имаме на наша територия“, коментира с усмивка кабалистът Ели Маринова. Тя тълкува смисъла на деня, сумирайки числата в него. Така се получава 12. „Дванадесет са титаните сътворители на светове, толкова са месеците от годината и Христовите апостоли. Т.е. денят има силно творческо и духовно начало. Затова трябва да внимаваме какво си пожелаваме утре, защото дори лошото може да се случи“, предупреждава нумероложката.

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!