27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Тази вечер : Автокино над Пещера

kino pod zvezdite_1
Пещерци и гости на града гледаха прожекция на филма “ Чалга“ на Мариан Вълев.
Снимка : Златка Златанова peshteraprim

Пещера. При голям интерес, хубаво време и интересен филм премина първата вечер от организираното от Община Пещера  „Лятно кино“ при свободен вход. „Лятно кино“ е част от културната програма на Общината, като идеята на мероприятието е да се разпространяват български филми, които освен по фестивали няма къде другаде да бъдат видени.

На 17 август / четвъртък /, организаторите са предвидили за поредна година да се осъществи „Автокино“ на поляната до параклиса на „Св. Св. ап. Петър и Павел“. Паркирането на автомобилите ще започне в 20:00 часа, прожекцията на българската драма от 2023 г. на режисьора Мартин Макариев- „Игра на доверие“ е насрочена за 21:15 часа.

„Игра на доверие“ проследява личните истории на майка и дъщеря – Даниела и Елена. За няколко  десетилетия времената, в които всяка от тях изживява своята младост, се променят, обществото също. И двете обаче трябва да се изправят срещу насилието, прикрито зад маската на добрите намерения. Съдбите им са колкото различни, толкова и неразривно преплетени, а залогът е собствената им свобода.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!