27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:09, 19 август 20211min

Автокино в Пещера: емоция под лятното небе

kino pod zvezdite

Събитието се осъществи с подкрепата на Община Пещера

[dropcap]П[/dropcap]ещера. В продължение на 2 дни пещерци и техни гости се наслаждаваха да гледат най-известните български филми. 18 и 19 август събраха почитателите на големия екран абсолютно безплатно. След успехът на прожекцията на пл. „България“, българска лента се завъртя на екран на поляната до параклиса на „св. св. Петър и Павел“ над града.

Автокиното този път излъчи „Привличане“ и донесе добро настроение и наслада от изживяването под звездите в топлата августовска вечер. Киноманите коментираха, че идеята на кмета Йордан Младенов е повече от добра. Те бяха доволни от контрола осъществен от организаторите и за реда по време на прожекцията.

Екранът, на който се  прожектира филма, монтиран на необходимата височина, професионалната система за прожекции и звук бяха гаранция за неповторимо преживяване. Инициативата на Община Пещера ще остави траен спомен в съзнанието на десетките зрители, както и надежда за следваща среща с българското филмово изкуство през следващото лято.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!