02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:25, 4 декември 20221min

ДЦПЛУ отбеляза Международния ден на хората с увреждания

dcplu - peshtera

Пещера. В навечерието на 3-ти декември гости в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания бяха солистите от Вокална Група  „Горски теменужки“ с ръкододител Рашко Тилев. Гостите поздравиха потребителите на социалната услуга с музикален концерт.

Директорът на социалната услуга – Соня Бурова пожела на потребителите здраве, дълголетие, щастлив и качествен живот. Бурова заяви на присъстващите, че Община Пещера провежда активна социална дейност към осигуряване на социални услуги, в подкрепа на хората с увреждания.
Доставчикът на услугата освен, че извършва цялостен ремонт в услугата и подмяна на материалното обзавеждане, закупи и ново превозно средство за транспортиране на настанените лица, включващо място за инвалидна количка.
Снимка : Архив peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!