02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Над 1200 яйца дари Иван Ангелов и отбеляза Международния празник на яйцето

praznik na yaiceto
За Международен празник на яйцето е избран всеки втори петък на месец Октомври
Християна Ангелова

Пещера. Световния ден на яйцето се празнува от 1996 година, като набира популярност във все повече страни по света от всички континенти. По този повод Християна Ангелова – търговски директор на ЕТ „Ангелов“- Иван Ангелов в Пещера дари над 1 200 прясно сварени яйца на децата от детските градини, на учениците от начален курс на обучение, както и на ползвателите на центровете за работа с деца и възрастни хора.

По време на срещите Християна Ангелова е изнесла презентация за ползата от консумацията на яйца, начинът на отглеждане на кокошките практикуван във фирмата и любопитни факти за яйцето.

Подобна инициатива в Пещера се провежда за пръв път.

Градът е един от центрове в страната, свързани с производството на яйца. Peshteraprim припомня, че през месец февруари 2020 г. беше открита нова сграда- волиера за подово отглеждане на кокошки, собственост на ЕТ „Ангелов“.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!