23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ДЦПЛУ -Пещера отбеляза Международният ден на хората с увреждания

DCPLU Peshtera

Пещера.Честит да е Международният ден на хората с увреждания на потребителите на ДЦПЛУ гр. Пещера!

Соня Бурова

В добро настроение, с беседа, песни, хора и празничен обяд беше отбелязан Международният ден на хората с увреждания в Дневния център за пълнолетни лица с увреждания -Пещера.

Директорът на социалното заведение Соня Бурова поздрави сърдечно ползвателите на услугата, със следния адрес:

Днешният ден ни напомня, че хората с увреждания имат потребност от свободен, независим, пълноценен и пълноправен живот в обществото!

Скъпи приятели, за възхищение са Вашата упоритост, воля и достойнство, с които посрещате ежедневните житейски трудности, проявявате силен дух, за да направите живота си пълноценен!

Желая Ви най-доброто, което заслужавате – здраве и достоен живот!

Благодаря Ви, че повече от 12 години доверявате Вашите грижи на нас – служителите на Дневния център, където с помощта и подкрепата на Община Пещера, Вие ползвате топла, уютна и качествена грижа“.

За днешният ден, доставчикът на ДЦПЛУ – Община Пещера в лицето на кмета Йордан Младенов подобри материалната база в Дневният център, като бeше закупено и монтирано кухненско обзавеждане и се обособи мокро помещение.

Госпожа Бурова, благодари на Кмета и ръководството на Община Пещера за материалните придобивки и непрекъснатата подкрепа, която им  оказва доставчикът на социалната услуга.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!