05 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ОУ “ Петко Р. Славейков” изпрати поредния випуск славейковци

vipusk 2024 ou p r slaveykov.......

Пещера. С пъстро тържество на знаково място ОУ „Петко Славейков“ изпрати своите седмокласници. Крепостта „Перистера“ отново се изпълни със смях, музика, добро настроение, с любов и признателност към своите учители.

Директорът на училището Митка Кавлакова, връчи свидетелствата за основно образование на седмокласниците, изразявайки надеждата, че възпитаниците са усвоили учебния материал и с гордост и усърдие, творяха,  мечтаха и  градиха  своя успех.

 

„Мечтайте смело, вярвайте в себе си, покорявайте върхове и най-важното-бъдете добри хора.“ С тези думи г-жа Кавлакова, изпрати днес поредния випуск славейковци с надежда, че  52-ма седмокласници ще продължават да бъдат амбициозни, интелигентни и успяващи.
След раздялата иде срещата с нови хора и нови светове!
Гости на тържеството бяха кметът Йордан Младенов, екипът му, общественици, творци и културни деятели от града. Младенов поздрави всички седмокласници и им пожела винаги да се завръщат с радост в родното училище и родния град.
Красивото и емоционално празненство на духа, бе дело на класните ръководители, г-н Стамболиев и г-жа Салиева , за които празника  стана повод за гордост. Специални гости на тържеството бяха и съвременни пещерски автори-Зоя Кацарова, Цветанка Чучева и Георги Връбчев, чиито книги- декори красяха сцената на крепост „Перистера“.
За своето любимо бивше училище музикален поздрав поднесе Мария Панева в съпровод на гайдаря  Ангел Узунов. С красив танц и българско хоро поднесоха поздрав и възпитаниците на ЦПЛР ОДК- Пещера.
Усмивките от задоволство за добре свършената работа и многобройните успехи, трепетно очакване за новото начало за учениците и учителите, богатството от емоции и преживявания ще останат на „Перистера“, за да разказват още една „песен“, родена от поривите, младостта и красотата на Пещера. А времето, ще пази скъпи спомени.
На добър час, скъпи седмокласници!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!