23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ОУ „Петко Славейков“ спечели проект на стойност 4 960 лева

o u p r slaveykov

Пещера. Търсейки нови възможности за обогатяване на материалната база , ОУ „Петко Славейков“ разработи и спечели проект по ПУДООС на Министерството на околната среда и водите по НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ – “ЧИСТА ОКОЛНА СРЕДА – 2023г.“ на тема „ОБИЧАМ ПРИРОДАТА – И АЗ УЧАСТВАМ“.

Проектът ни- „ Интерактивни технологии и методи в обучението по Човекът и природата и Биология и здравно образование“ е на стойност: 4 960 лева. Закупуването на интерактивен дисплей, ще даде чудесна възможност за един по-различен и иновативен начин на представяне на учебното съдържание.

Компостирането в училище е иновацията в това начинание

Разполагането на два компостера в училищния двор за събиране на листната маса с помощта на листосъбирачи, ще превърне тази дейност в затворен кръг. Вследствие на употребата на компостера, ще се осигури и подхранването на съществуващата растителност и подобряване почвения състав и екоравновесието в зеления ни двор.

Осъществяването на дейностите по проекта ще са придружени с образователни практически демонстрации, които да насърчат личното участие и отговорно еко-поведение сред учениците за намаляване на отпадъците и за тяхното рециклиране, допълни Пенка Христоскова, директор на училището.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!