18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Местната структура на ПП ГЕРБ е с ново ръководство

elenko kushlev

Пещера. Местната структура на ПП ГЕРБ е с ново ръководство. Еленко Кушлев беше утвърден с решение на Изпълнителна комисия на партията, за секретар е избрана Нина Якофова.

Еленко Кушлев е родом от Пещера, което го прави близък до проблемите и въпросите, които вълнуват местната общност. В професионален план има дългогодишен опит в сферата на търговията.
Еленко Кушлев дава заявка, че ще работи в диалогичен тон с останалите представители на ГЕРБ от Пещера. Благодари на досегашния общински ръководител Илиян Петров и потвърди, че разчита на приемственост. Като своя цел си поставя подобряване на комуникацията с хората, заздравяване на връзките с местната общност и активно търсене на начини за решаване на техните проблеми.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!