20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ВМРО избира ново ръководство

vmro konsultacii presrochni izbori

ВМРО избира ново ръководство на партията на извънреден конгрес. Той е свикан заради незадоволителните резултати на последните парламентарни избори.

След като през ноември миналата година за трети пореден път ВМРО остана извън парламента, оставка подаде цялото ръководство на партията.

В началото на февруари лидерът ѝ Красимир Каракачанов обяви, че е настъпило времето за по-сериозно ангажиране на по-младото поколение във ВМРО, което е натрупало политически и административен опит в законодателната и в изпълнителната власт, за да върне организацията там, където и е мястото. А именно в институциите, които разполагат със законовия механизъм да обличат каузите в реална държавна политика.

Каракачанов се оттегля от лидерския пост във ВМРО

Без да излиза в политическа пенсия, той предложни начело на формацията да застанат трима съпредседатели – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, както и намаляване на Организационния съвет и Изпълнителния комитет.

Дали предложенията ще бъдат одобрени, ще реши извънредният конгрес днес.

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!