30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Триумф в ROYAL CROWN за „Далия Старс“

royal crown solun gr dalia stars 2024
Пещера-Солун. Никол Димитрова, ученичка от 4 клас и Мария Цветкова от 5 “а” клас на ОУ „П.Р.Славейков“, които тренират в СКХГ “Далия Старс”, тази неделя -18-ти февруари, завоюваха четири златни медала. Никол се класира на 1-во място- без уред и 1-во място-въже. Мария взе златото на топка и бухалки.
Спечелените призови отличия са от 6-тия международен турнир по художествена гимнастика Royal Crown, който се провежда в Солун (Гърция). В престижното състезание взеха участие над 700 състезателки от България, Кипър, Италия, Австрия, Грузия и над 55 клуба от страната домакин.
Пред гимнастичките от СК „Далия Старс“ предстои още много работа за усъвършенстване на съчетанията им, но те ни демонстрираха една стабилна игра, показаха напредък и спечелиха заслужени медали сред много висока конкуренция.
Спечелените медали в Солун са поредното доказателство, че с много работа, воля, и постоянство в залата, очакваните резултати не закъсняват.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!