05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Грациите от „Далия Старс“ подариха невероятен и празничен Коледен спектакъл

Пещера. Коледно тържество проведоха грациите от Спортен клуб по Художествена гимнастика „Далия Старс“ във физкултурния салон на училище СУ“Св.Кл.Охридски“. Участие в програмата взеха 22 деца от клуба, с поздрав към родители и гости. Кмета на Община Пещера Йордан Младенов уважи празника им.

Снимка : peshteraprim

„Художествената гимнастика намери своето място в Пещера, нашите деца заобичаха този спорт. Краят на  календарната година е времето, в което припомняме успехите. Участията на клуба в регионални и национални състезания и заслужените награди ме радват и ме карат да се гордея. Пожелавам много отличия, успехи, повод за радости и гордост.“, каза Младенов, с което започна същинската програма.

Снимка : peshteraprim

Индивидуални и ансамблови изпълнения, оригинални съчетания с топка, въже и бухалки видяха присъстващите в залата. Представиха се изключително уверено и грациозно и най-малките представители на „Далия Старс“ .

Снимка : peshteraprim

Дядо Коледа пристигна с чувал, пълен с подаръци за да награди девойките. На свой ред те го поздравиха подобаващо със свои изпълнения.

Снимка : peshteraprim

Peshteraprim припомня, че СКХГ “Далия Старс“ е основан на 6 март 2018 г. с председател и треньор Маргарита Николова. Клубът е член на БФХГ и е вписан в регистъра на ММС. През 2022г. родните гимнастички донесоха в Пещера 52 златни, 35 сребълни и 10 бронзови медали. Те се включиха успешно в 19 състезания в страната.

Снимка : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!