11 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:47, 22 декември 20232min

Овации и аплодисменти за грациите от „Далия Старс“

dalia stars koleda 2023..........

Пещера. Коледа ни кара повече от всеки друг празник да се доближим до човешката си същност, да отворим душите си за доброто, да споделим хармонията. Какъв по-добър спътник в това от художествената гимнастика- изкуство с красота и изящество!

Снимка : peshteraprim

В навечерието на коледните празници – на 21 декември, в тренировъчната зала на СУ „Св.Кл.Охридски“, клуб по художествена гимнастика „Далия Старс” с ръководител Маргарита Николова подари истински празник на пещерци, родители, близки и приятели. Годишният концерт-продукция на младостта, динамиката, красотата и неподправената детска радост, отвори сърцата на присъстващите, като увенча усилията, таланта и уменията на момичетата.

Снимка : peshteraprim

Гости на тържеството бяха кметът на общината Йордан Младенов, Димитър Данчев – кмет на с. Радилово, Гълъбина Карамитрева- зам.-кмет на Пещера и Галя Стоянова- секретар на Общината.

Снимка : peshteraprim

„Измина една успешна година за клуба. Участвахме на 16 състезания, на които децата завоюваха 98 медала, от които 63 златни, 21 сребърни, 14 бронзови и 6 приза, от които Мини Мис, най-технична и най-атрактивна гимнастичка“, каза Маргарита Николова. Към отличията от годината тя припомни, че „Далия Старс“ има в актива си 6-то място на Държавното първенство в индивидуалната надпревара, а най-малките гимнастички и тази година са носителки на златни медали от Държавно първенство по масов спорт в София.

Снимка : peshteraprim

Аплодисменти на публиката спечели Никол Димитрова, която пребори конкуренцията на 150 гимнастички от цялата страна и влезе в престижната осмица, както в многобоя, така и без уред и на въже.

Снимка : peshteraprim

Николова благодари на ръководството на Общината  за финансовата подкрепа и съдействие. Йордан Младенов изказа благодарност за  добрите резултати, които са видими за всички. „Искам да ви зарадвам, като оглася, че предстои изграждането на нова спортна зала, в която ще може да разгърнете тренировъчната си дейност, за да донесете още отличия и награди. Бъдете живи, здрави и весели! Бъдете обичани и дарявайте обич!“

Снимка : peshteraprim

Гости на празника бяха Снежанка и Дядо Коледа. Те станаха свидетели на майсторството демонстрирано по време на спектакъла. Грациите получиха заслужени подаръци от белобрадия старец и обещаха нови изненади през 2024 г. Гимнастичките получиха Приз Коледна Звезда за своето трудолюбие, постоянство и всеотдайност през годината.

Снимка : peshteraprim

Момичетата показаха под звуците на популярна музика ритмични движения, сполучлива екипна игра, стремеж към съвършенство и достойно представяне. Пред не по-малко въодушевените си родители, близки и приятели в залата те демонстрираха най-доброто, научено през годината.

Снимка : peshteraprim

Отзивчивата публика съпровождаше с ръкопляскания темпераментните изпълнения. Малките гимнастички духнаха свещичките на разкошната голяма торта и си пожелаха нови успехи, заслужени отличия от национални и международни спортни форуми.

Снимка : peshteraprim

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!