26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:21, 8 март 20231min

Младенов поднесе лично цветя на дамите от ДЦДМУ- Пещера

centar deca uvrezhdania

Пещера. Кметът на Община Пещера Йордан Младенов поднесе лично цветя на дамите, които работят в Дневен център за деца и младежи с увреждания. Той благодари за всеотдайността и професионализма на екипът в обучението и възпитанието на малките потребители.

Снимка : peshteraprim

Младенов се запозна с естеството на работа на специалистите, в непринудена атмосфера бяха дискутирани теми, които касаят подобряване на социалната услуга в центъра. Градоначалникът отново се ангажира да Общината да помага за развитието и усъвършенстването на социалната придобивка.

Снимка : peshteraprim

Младенов пожела на дамите да продължат да даряват и да получават любов и внимание, да бъдат сигурна опора на малчуганите и добър пример за подражание.

Снимка : peshteraprim

Социалната услуга Дневен център за деца и младежи с увреждания се посещава от 59 деца и 1 младеж с увреждания, с различни по вид и степен увреждане, възраст и автономност. Обгрижени са от 16 служители.Потребителите тук могат да ползват дневна, полудневна и почасова форма на посещение.

Снимка : peshteraprim

Предоставят им се логопедична, медицинска, трудотерапевтична рехабилитация, психологическо педагогическо и социално консултиране.

Снимка : peshteraprim

 

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!