19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов : Истината е, че всеки ден трябва да е празник на Жената

vetya

Пещера. Днес отбелязваме Деня на жената – 8 март, ден в който празнуват всички дами. По този повод кметът на Пещера Йордан Младенов е поздравил в социалната мрежа дамите от Пещера, Радилово и К. Димитриево. Ето какво послание е публикувал градоначалника :

„Уважаеми дами,
Изпращам ви моите искрени пожелания по повод 8-ми март – Международен ден на жената! Приятно е в този час да се обърнеш с почит и уважение към нашите майки, баби, любими и обични хора.
Способността да сплотявате семейството, да носите радост и да сбъдвате мечти е пословична и безспорна. Умението да претворявате делника в празник, да бъдете силен мотив за успех, да пазите огнището животосъбиращо, ни дава силата да ви пазим и обичаме.
Днес е Вашият ден, в който ще потърсим онова цвете, с което ще пратим най-личен изказ за признание за обич, надежда да сте до нас, да продължите да бъдете неизменна част от хармонията, обичта и любовта.
Истината е, че всеки ден трябва да е празник на Жената. В този миг дарете усмивка за вдъхновение, копнеж и подкрепа!
Благодаря ви, че ви има!
Честит празник!
ЙОРДАН МЛАДЕНОВ,
кмет на Община Пещера

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!