18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:51, 8 март 20231min

Международният ден на Жената – беше отбелязан от ДЦПЛУ -Пещера

centar hora uvrezhdania..

Пещера. По случай Международния ден на жената- 8 март, кметът Йордан Младенов посети Дневен център за пълнолетни лица с увреждания. Той поднесе красиво пролетно цвете на нежната половинка от ползватели и обслужващ персонал.

Снимка : peshteraprim

Градоначалникът бе посрещнат топло и приятелски от присъстващите. Те благодариха за уважението и пожелаха на Общинар №1 да бъде все така уважителен и добродетелен към възрастните хора. „Щастлив съм да бъда днес сред вас и да ви поздравя по случай най-красивия пролетен празник – 8 март. Искам да благодаря за съветите и напътствията, които ми давате. Искам да ви пожелая достойни години, подобаващо уважение, мир и добруване“, каза Младенов.

Снимка : peshteraprim

В разговор с обслужващия персонал Кмета се опита да разбере как минават дните тук, има ли съпътстващи проблеми, които не търпят отлагане. Според присъстващите между Общината и институцията „съществува отлична комуникативност, разбиране за проблемите и начините за тяхното отстраняване“.

Максималният брой потребители и заетостта в социалната услуга – Дневен център за пълнолетни лица с увреждания е 28 броя лица.

В Дневния център се предлагат следните видове социални услуги: информиране и консултиране, застъпничество и посредничество, общностна работа, терапия и рехабилитация, психологическа подкрепа. Посетителите в центъра получават обучение за придобиване на умения, подкрепа за придобиване на трудови умения и дневна грижа. Предоставя се храна.

Снимка : peshteraprim

Празникът беше отбелязан с настроение в ресторант „Лазур“, където потребителите и служителите се почерпиха с парче торта и натурален сок. В социалната услуга изненадите продължиха с празнична томбола


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!