30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:41, 19 декември 20221min

Криминална хроника

police car lights at night in city with selective focus and bokeh.

Пазарджик.  Екип на полицейски участък „Изток“ в Пазарджик спрял за проверка лек автомобил „Опел“. Оказало се, че 19- годишен от пазарджишкото село Алеко Константиново, който е пътник в автомобила съхранява  две полиетиленови топчета и цигара, съдържащи синтетичен канабиноид.

Пазарджик. На кръстовище в града отново автопатрул на участъка извършил проверка на  „Фолксваген“ с водач 23-годишен мъж от пловдивското село Триводици. Униформените установили, че той пренасял две полиетиленови топчета със синтетичен канабиноид. Освен това бил зад волана под въздействието на наркотици.

Пазарджик. Служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик засекли автомобил „Хонда“ , управляван от 35-годишен жител на областния град. Криминалистите установили, че шофьорът държи в себе си две пластмасови бутилки с малко над 12 грама суха маса от глави и съцветия. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на марихуана. Мъжът също шофирал под въздействието на упойващо вещество.

Пазарджик. Униформените от участък „Изток“ предприели проверка на 35-годишен жител от едноименния квартал. При вида им той опитал да се отърве от две топчета, съдържащи бяло прахообразно вещество. След направения полеви наркотест се оказало, че съдържанието реагира  положително на амфетамин. И четиримата са задържани в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа.

Спрямо всички тях се водят бързи производства.

Ветрен дол. В събота вечерта на улица в септемврийското село Ветрен дол автопатрул при РУ-Септември подал сигнал със стоп-палка на водача на микробус „Фиат“ да спре. Той обаче не се подчинил на органите на реда и продължил по пътя си. Автопатрулът го последвал и на изхода от селото по посока за село Братаница беглецът бил спрян. Зад волана се оказал неправоспособен 19-годишен тийнейджър от село Ветрен дол. Освен това той бил зад волана с 1.90 промила концентрация на алкохол.

Доспат. Вчера следобед на пътя между Сърница и Доспат, екип от участъка в Сърница спрял за проверка „Мерцедес“, управляван от 39-годишен жител на Доспат. Униформените бързо установили, че мъжът използвал чужди регистрационни табели, издадени за друг автомобил. Осъзнавайки случващото се шофьорът изоставил возилото си и побягнал по посока за Доспат. В резултат на предприетото издирване скоро той бил задържан.

Спрямо двамата се водят бързи производства.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!