29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:23, 24 август 20221min

Криминална хроника

police

Пазарджик.  Вчера екипи на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик провели акция по противодействие на разпространението и притежанието на дрога в областния град. Криминалистите спрели последователно на различни улици два автомобила, управлявани от двама мъже – на 35 и 36 години от областния град. Последвали проверки, като след тест с технически средства се оказало, че и двамата са зад волана под въздействието на дрога – амфетамин и канабис. Последвали проверки в домовете им, където са открити 8 грама суха марихуана и полиетиленово пликче с 3.2 грама амфетамин. Образувано е досъдебно производство.

Пазарджик. Служители от полицейски участък „Изток“ в Пазарджик задържаха мъж за вандалска проява. Снощи в РУ-Пазарджик се получил сигнал от игрална зала в района на пазарджишкия квартал „Изток“. Служителката информирала органите на реда, че млад мъж с юмрук е разбил монитора на игрален автомат. Екипите на местния участък реагирали незабавно и минути по-късно бил задържан 25-годишен жител на Ихтиман. Спрямо него се води досъдебно производство по чл.216 от Наказателния кодекс.

Панагюрище. Снощи служители от РУ-Панагюрище извършили проверка в жилището на 25-годишен панагюрец. Вътре младият мъж съхранявал неголямо количество марихуана. И тримата са задържани в арестите на полицейските управления . Образувано е досъдебно производство.

Велинград. Млад мъж извършил грабеж е установен и задържан в резултат на светкавични действия на велинградски полицаи. Случката се разиграла малко преди полунощ в магазин за алкохол и тютюневи изделия в курорта. В обекта влязъл мъж и извадил пистолет с който заплашил продавачката. След това направил опит да отмъкне оборотните пари в размер на малко над 2000 лева , но не успял. Взел със себе си няколко хранителни продукта и избягал. След получаване на сигнал за случилото се мястото било блокирано от екипи на РУ-Велинград. Криминалисти и автопатрули предприели издирвателни действия и скоро установили самоличността на извършителя. Оказало се, че това е 27-годишен велинградчанин, който е познат на органите на реда. Иззет е и пистолета, който се оказал неистински. По случая се води досъдебно производство.

Велинград.  Алкохол без бандерол са иззели велинградски полицаи при проверка в търговски обект. Вчера служители на полицейското управление във Велинград извършили проверка в търговски обект. Оказало се, че 74-годишният стопанин на обекта държи в пластмасови туби с различна вместимост 107 литра алкохол без акцизен бандерол. Стоката била предадена доброволно от мъжа, а по случая се води досъдебно производство.

Величково. Водач е самокатастрофирал на пътя между селата Величково и Юнаците и е починал при пътния инцидент. Сигнал за пътно-транспортното произшествие бил получен снощи около 20.30ч. На място са изпратени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ. Полицаите установили, че лек автомобил управляван от 25-годишен мъж от пазарджишкото село Величково е напуснал пътното платно и се е ударил в крайпътно дърво. В резултат на тежкия удар возачът е починал на място. Тялото е откарано за аутопсия, а на мястото е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!