25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:27, 31 август 20221min

Криминална хроника

policeman

Пазарджик. Криминалисти от ОД на МВР-Пазарджик са извършили претърсване в имот, собственост на 61-годишен мъж от село Славовица. Тама са открити 575  боеприпаса от различен вид и калибър, съхранявани от стопанина без разрешение.

Пазарджик. Служители на сектор „Криминална полиция“ в Пазарджик са установили, че 15-годишен тийнейджър е е откраднал 400 лева от магазин, а 19-годишен пловдивчанин е разбил вендинг машина в един от градските паркове.

Велинград. В Районното управление във Велинград е задържан 18-годишен младеж, извършил кражба на пари и златни накити от къща в Ракитово. В полицейското управление в Панагюрище е установена 65-годишна жена, откраднала портмоне с намиращите се в него смартфон и сумата от 60 лева. В  Пещера е установен 14-годишен младеж, извършил кражба на велосипед. Задържан е и  26-годишен жител на беловското село Мененкьово като извършител на кражба на 400 лева от къща в съседното село Виноградец.

Ракитово. По време на акцията екипи от участъка в Ракитово са проверили къщата на 36-годишен мъж от същия град. В двора е открито растение от вида на конопа с височина от около 1,9 метра. При направения полеви наркотест пробата се оказала положителна за марихуана. При проверка на 25-годишен мъж в Пазарджшк е констатирано, че той носи у себе си полиетиленово топче със синтетичен канабиноид.

Септември. Криминалисти от Септември са непаравили проверка в къща в беловското село Сестримо. Оказало се, че в едно от помещенията има инсталиран нелегален казан за изваряване на алкохол. Открити са 107 литра алкохол в различни разфасовки без акцизен бандерол.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!