16 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В неделя ще се проведе планинско състезание Hard Enduro Peshtera race

hard enduro peshtera

Пещера. На 6 ноември /неделя/ ще се проведе планинско състезание Hard Enduro Peshtera race. Организатор е Сдружение с нестопанска цел „ЕНДУРО КЛУБ ПЕЩЕРА „. Община Пещера подкрепя усилията на организаторите за провеждането на състезанието и утвърждаване на мотоциклетния спорт на територията на града и региона, и е съорганизатор.

Трасето, по което ще преминават състезателите е : Църнево-р. Дълбочица-Бакърджийски дупки- Икочево-поляните над Соколски път. Стартът ще бъде даден в 10:00 часа в м. Църнево в неделния ден. Финалът на състезанието е в 14:00 на същото място.

 

Отборите ще бъдат съставени от 6 групи по 25 състезателя. Стартовете ще бъдат през 3 минути. Стюарди ще проследяват за спазване на състезателното трасе. Предвидени са две обиколки, като на всяка ще има по 7 контроли за време. За победителите са осигурени купи и награди от спонсорите на състезанието.

 

„Към момента интерес за участие са проявили 140 състезатели. Като всеки желаещ да се включи в състезанието може да го направи непосредствено преди старта.“, каза за Peshteraprim Ангел Трандов- организатор на проявата. Той допълни, че Ендуро Пещера е клуб с традиции, част от Българската Мотоциклетна Федерация и BGX ENDURO CHAMPIONSHIP.

 

„Имаме писта за ендуро крос, изградена от момчетата от клуба. Ние караме в Родопите и имаме много хубави пътеки за изкачвания. Всеки е поканен да кара с нас и да се наслаждава на пистите, които направихме.“, коментира още Трандов.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!