18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:49, 2 ноември 20221min

Криминална хроника

polic

Пазарджик. Патрул е  спрял за рутинна проверка „Опел“ с водач 52-годишен мъж от пазарджишкото село Синитово. Той бил тестван с дрегер, като уредът отчел 2.42 промила концентрация на алкохол в издишания въздух.

Лесичово. В участъка  бил получен сигнал от граждани, че са засекли лек автомобил „Опел“ без регистрационни табели. Служители от участъка незабавно предприели действия за установяване на водача на возилото. Оказало се, че това е неправоспособен 56-годишен мъж от село Церово, които е управлявал автомобила без регистрационни табели.

Пещера. Служители на полицията са извършили проверка на „БМВ“ , управлявано от 27-годишен жител на Пещера. Мъжът бил тестван с технически средства, като пробата му за употреба на наркотици се оказала положителна. Освен това бил и неправоспособен, а у него и в къщата му в Пещера органите на реда открили две полиетиленови топчета съдържащи кафяво прахообразно вещество. При направените полеви наркотестове се оказало, че става дума за хероин. И тримата шофьори са задържани за срок от 24 часа в арестите на полицейските управления в Пазарджик и Пещера.

Велинград. Екипи на полицейското управление извършили проверки на територията на Сърница. В местен супермаркет стопанисван от частна фирма със собственик 52-годишна жена от родопското градче. Вътре били изложени за продажба различни стоки носещи логото на известни търговски марки. Това обаче ставало без съгласието на притежателя на изключителното право върху марките за страната ни. Иззети са общо 273 броя спортни комплекти, блузи и тениски а по случая е образувано досъдебно производство

Панагюрище. Вчера служители от група „Криминална полиция“ при полицейското управление в Панагюрище извършили претърсване в имот, намиращ се в местност край средногорския град. Той е собственост на 55-годишен панагюрец. По време на полицейските действия в таванското помещение на вила били открити две ловни едноцевни пушки и една нарезна. Мъжът не разполагал с никакви разрешителни за тяхното  притежаване и съхранение. Оръжието е иззето, а собственикът му е задържан в ареста на РУ-Панагюрище. По случая е образувано досъдебно производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!