20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Даниел Попов и Ангел Башкехайов ще стартират в рали състезание в чужбина

rali

Три родни екипажа ще стартират в рали състезания в чужбина този уикенд. Четирикратният шампион в Българския рали шампионат Мирослав Ангелов (Skoda Fabia Rally2 evo) ще участва в румънското рали „Бакъу“. Заедно със своя навигатор Георги Гаджев, Ангелов ще запише трети старт на макадамова настилка. Преди по-малко от месец, екипажът на Мегапорт завърши на пето място в друго румънско рали на макадам – рали „Сибиу“.

Други два родни тандема се отправят към Сърбия за третия кръг от местното рали първенство. С първи състезателен номер в рали „Валйевски“ ще стартират Даниел Попов и Ангел Башкехайов (Peugeot 208 Rally4, АСК „Пещера). Българите добре познават атмосферата в Сърбия, след като преди година спечелиха убедително друго местно рали – „Борско-Браничевски“.

С трети състезателен номер във Валево ще стартира трикратната европейска шампионка при дамите Екатерина Стратиева. Неин навигатор ще бъде Георги Аврамов, а двамата ще са на борда на новата за тях Opel Corsa Rally4, с която трупат състезателни километри през този сезон.

Екипажът на Астра Рейсинг записа участие в първия кръг от сръбския шампионат, завършвайки на пето място в генералното класиране.

Рали „Валйевски“ ще бъде генерална репетиция за Стратиева и Аврамов преди участието им в известното чешко рали „Барум“, кръг от Европейския рали шампионат. Това ще бъде тринадесето поредно участие за българската състезателка в чешката рали класика.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!