02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:56, 15 април 20221min

За пъстроцветна Пещера : „Биовет“ дари храсти и дървесни видове

zacvetyavane parka do rayonen sud. 3

Пещера. Градският централен парк на Пещера, както и голяма част от кашпите по улицата пред сградата на Община Пещера вече имат нови растителни видове, които са дарени от „Биовет“ АД, послучай предстоящият фестивал „Пъстроцветна Пещера“.

Снимка : peshteraprim
 „Както обещахме още в началото на годината“Биовет“ има много предложения за съвместна дейност с Община Пещера, като провеждането на този фестивал е едно от тях. В интервю за местните медии тогава, заявих, че освен конкурса за най-добре зацветен и подреден двор, ние се ангажираме и със зацветяване на една градска алея. Това вече е факт, а в събота ще оповестим и имената на спечелилите конкурса. Искам да благодаря на всеки един от участниците за отделеното време и усилия, радвам се, че получихме толкова много предложения.
Снимка : peshteraprim
Това е само началото на този конкурс и този фестивал, през следващата година очакваме още повече инициативност. Създадохме конкурса с идеята, че хората, които поддържат градините си трябва да бъдат повече и се радвам, че намерихме толкова много съмишленици. Конкурсът приключва днес, а фестивалът започва  на 15 април.
Снимка : peshteraprim
Възползвам се от възможността да ви поканя да присъствате в петък и събота, за да споделим празника в навечерието на Цветница и Великден. Пожелавам ви да бъдете здрави и да сбъдвате мечтите си. „Биовет“ АД винаги ще бъде ваш партньор в добрите инициативи.“ – заяви днес изпълнителният директор Ангел Желязков.
Снимка : peshteraprim
Зацветени са кашпи пред чешмата до Централния парк, подходите към пешеходните зони в централната градска част. Акцията предизвика положителна реакция сред преминаващите, а засаждането бе извършено от служители на ОП „ЧПОИ“ към Община Пещера.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!