18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Болничното настоятелство на „БУЛФАРМА“ направи дарение за ДЦПЛУ в Пещера

bolnichno-nastoyatelstvo

[dropcap]П[/dropcap]ещера. На 17 септември, когато Църквата почита паметта на София, Вяра, Надежда и Любов, едноименното Болнично настоятелство учредено през месец юли от „БУЛФАРМА“ направи дарение за потребителите и екипа на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания.

Снимка : peshteraprim

26 потребители от центъра получиха пакет в който са включени предпазни маски, ръкавици, витамини и дезинфектант.

Снимка: peshteraprim

На благотворителния акт присъстваха кметът на общината Йордан Младенов, д-р Апостолов – управител на МБАЛ „Проф. Д. Ранев“и отец Георги от църквата Св. Богородица в града.

„Инициативата на настоятелството е с цел да бъдат подпомогнати възрастни хора в борбата с коронавируса. Дарение ще получат хора от третата възраст от социални заведения , в градове където съществуват болници включени в настоятелството. Използвайте по предназначение предпазните средства за да сте здрави. Те наистина помагат от предотвратяване на зараза.“, каза д-р Апостолов.

Снимка: peshteraprim

Кметът Младенов поздрави присъстващите с църковния празник. „Позволете от свое име и от името на Общинска администрация да благодаря за доброто взаимодействие и работа между Община Пещера и МБАЛ „Проф. Д. Ранев“. В рамките на година и половина ние контактуваме ежедневно за да намерим най-удачното и добро решение за преодоляване ефектите от кризата породена от COVID-19. Отправям благодарност към сем. Тикови- собственици на болничните заведения, които винаги са откликвали в проблемни моменти за доброто на съгражданите ни.“, допълни Младенов.

Снимка: peshteraprim

Болнично настоятелство “Вяра,Надежда,Любов.” функционира в лечебните завения в 6 града – София, Пловдив, Пазарджик, Велинград, Пещера и Бургас. Партньори са Хювефарма, Булфарма и Теоекспрес.

Настоятелството е независим посредник между пациентите и всяко лечебно заведение от групата и пациентите и държавата, като насърчава инициативи в областта на здравеопазването за по-добро задоволяване на обществените потребности от качествени медицински услуги.

Снимка: peshteraprim

Председателското място на болничното настоятелство заема Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай. Заместник-председател на Управителния съвет на настоятелството е олимпийската шампионка и многократна носителка на европейски и световни титли, световна рекордьорка в дисциплината скок на височина и председател на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова.

Болничното настоятелство към групата лечебни заведения на „БУЛФАРМА“ е учредено съгласно разпоредбите на Закона за юридическите лица с нестопанска цел и Закона за лечебните заведения.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!