24 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Започна есенното почистване в централен градски парк

miene park

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Работниците от фирма ОП „ЧПОИ“ започнаха есенното почистване на листата в градските паркове в града. Днес служителите извършват щателно измиване на алеите в централен градски парк. Акцията ще бъде разделена две части, съобщи за Peshteraprim  Георги Смилянов. Акцент в почистването са детските площадки и кътове за игра.

Снимка : peshteraprim

 

„Следващата седмица ще осъществим подрязване на насаждения и храсти, премахване на изсъхнали клони от дърветата в парка около паметника Костница. Веднага след това ще измием алеите в този район.“, уточни Смилянов.

Снимка : peshteraprim

В подготовка за настъпващия зимен сезон, Кметството на Пещера разпореди на общинската фирма да се погрижи за зазимяването на растителните видове, да се отстранят опасните клони, за да се осигури безпрепятственото преминаване на гражданите в парковото пространство в следващите месеци.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!