27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:13, 9 юли 20201min

От 10 юли : Спортните мероприятия без публика, затварят барове и дискотеки

kiril ananiev

От 10 юли, всички колективни и индивидуални спортни мероприятия за всички възрастови групи на открито и закрито ще се провеждат без публика, съобщи на брифинг здравният министър Кирил Ананиев. Не се разрешават посещения в дискотеки, пиано бар, нощен бар, заведения на закрито. Посещения в заведения на открито се допускат до 50% от капацитета им, при спазване на дистанция от 1,5 метра.

Следващата промяна е свързана със забрана на тържества с присъствие над 30 души – на открито и закрито – сватби, балове, кръщенета. Там също трябва да се спазва дистанция от 1,5 метра и останалите противоепидемични мерки.

Здравният министър каза също, че мерките се въвеждат, заради увеличението на броя на заразените с COVID-19 в страната. Ако тенденцията продължи, ще бъдат въведени и допълнителни мерки, които са в правомощията на областните управители.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!