16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

На Държавните първенства в стиловете „К-1“ и „Фул Контакт“ в Пазарджик без публика

pazardzhik

Бойният спектакъл се провежда под егидата на Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай

[dropcap]П[/dropcap]азарджик. С над 30 двубоя стартираха Държавните първенства в стиловете „К-1“ и „Фул Контакт“ в Пазарджик. Домакин за втора поредна година е местният СК Спартак Пазарджик 2014. Впечатление прави огромният интерес към надпреварата: заявки за участие са подали 320 състезатели от 52 клуба в цялата страна.

На Ринг 1 ще се играят срещите в стил „Фул Контакт“, където са предвидени общо 20 двубоя, а останалите 13 в стил „К-1“, ще бъдат на Ринг 2.

Организаторите са помислили и за най-малките кикбоксьори, които определено са и бъдещите шампиони на България в зрелищния боен спорт. Над 40 деца са записани за участие в отделен кикбокс турнир на ринг в стил „Лоу кик“. Според представителите на БККМТ и националния селекционер Владимир Вълев, колкото по-рано започнат малчуганите да се състезават, толкова по-добре ще се подготвят за далеч по-сериозните двубои в юношеската група, а след това и за категориите при мъжете и жените. Така децата на 7-8 и 9-10 години ще натрупат ценен опит, който ще им бъде от полза за по-нататъшното им развитие.

Състезателният уикенд в Пазарджик продължава до неделя, 25 април. Състезанията се провеждат без публика!

 

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!