29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:21, 16 януари 20201min

Награда в „Сграда на годината“ за „Биовет“ АД

снимка награда за Биовет

Пещера. Над 500 професионалисти от строително-инвестиционния бранш, представители на водещи инвеститори, строителни компании, архитекти, инженери, консултанти, представители на държавната и местна власт участваха в тържествената церемония на 18-ото издание на националния конкурс „Cгpaдa нa гoдинaтa“ в Sofia Event Center. Престижният форум се проведе в столицата в края на 2019 година.
Сградата на завода за производство на фармацевтични продукти и фуражни добавки „Биовет“ в Пещера получи наградата в категория „Производствени и логистични сгради“.
Припомняме, че в националния конкурс „Сграда на годината“, проведен през 2016 г., „Биовет“ АД печели приза в категория „Обществени сгради с бизнес предназначение“ с корпоративната си сграда, където се помещават офисите и администрацията на фирмата. Учреден през 2002-ра, Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-популярното и престижно събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България. Неговата цел е да отличава най-добрите постижения при реализация на съвременни сградни проекти през съответната година и свързаните с реализацията им инвеститор, архитект и строител.
Национален конкурс „Сграда на годината“ се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп и е под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Събитието се осъществява с подкрепата на индустрията и браншовите организации в областта на инвестициите, проектирането и строителството в България.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!