27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:07, 19 ноември 20201min

Общински съвет-Пещера ще проведе  неприсъствено заседание за  граждани и медии на 26.11.2020г.

obshtinski savet

Пещера. Общински съвет –  Пещера ще проведе  неприсъствено заседание за  граждани и медии на 26.11.2020г. от 14:00ч., което ще  се излъчва онлайн, при строго спазване на противоепидемичните мерки,  стриктно да се спазват предписанията в инструктажа за провеждане на мероприятия на закрито,  за спазване на лична дистанция, ползване на защитни средства, дезинфекция и възможност за проветряване на помещенията.

Освен общинските съветници и кметове, на заседанието  ще се допуснат само представители на Общинска администрация – Пещера, които имат пряко отношение към обсъжданите теми в дневния ред.

 Председателят на Общински съвет – Пещера свиква   ШЕСТНАДЕСЕТО  редовно  заседание    на   Общински  съвет,   което   ще  се  проведе    на   26. 11. 2020 г. / ЧЕТВЪРТЪК / от  14:00 часа в  залата на Общинския съвет с проект за

ДНЕВЕН РЕД :

1.Информация за снабдяване на населението на Община Пещера с дърва за огрев

  1. Информация за готовността на Община Пещера за есенно-зимния сезон
  2. Намаляване на началната цена и провеждане на нови публични търгове с явно наддаване за продажба на машини, собственост на ОП „Чистота и поддържане на общинската инфраструктура» гр.Пещера.
  3. Промяна начина на трайно ползване на поземлен имот с идентификатор 56277.1.1857 по кадастралната карта и кадастралните регистри на гр. Пещера от начин на трайно ползване – мочурище, в начин на трайно ползване – друг вид поземлен имот без определено стопанско предназначение.
  4. Приемане на оценка и учредяване право на строеж чрез публичен търг с явно наддаване за изграждане на Гараж № 162 и Гараж № 212 в УПИ II- жилищно строителство и търговия в кв. 27 по ПУП на гр. Пещера (поземлен имот с идентификатор 56277.501.311).
  5. Предоставяне на поземлени имоти в землището на гр. Пещера на наследниците на Георги Петров Аврамов.
  6. Даване на разрешение за изработване на ПУП-Парцеларен план за елементи на техническата инфраструктура – водопровод и електропровод до поземлен имот с идентификатор 56277.1.158 по КККР на гр.Пещера към обект: „УПИ XXVI-1.158, „За ремонт и поддържане на транспортни средства“ и одобряване на задание.
  7. Упълномощаване Кмета на Община Пещера да сключи договор по чл.20, ал.1, т.1 от Закона за управление на отпадъците, за разделното събиране на битови отпадъци на територията на община Пещера, най-малко за следните отпадъчни материали: хартия и картон, метал, пластмаси и стъкло; даване на съгласие за сключване на договор с „Екопак България“ АД за разделно събиране на битови отпадъчни материали: хария и картон, метал, пластмаси и стъкло на територията на Община Пещера.
  8. Даване на съгласие по стартиране на процедура за финансиране на дейности, свързани с изготвяне на инвестиционни проекти и кандидатстване за финансиране с проекти по инфраструктурни обекти в гр.Пещера.
  9. Даване на съгласие Община Пещера да предприеме действия за благоустрояване на част от дворното пространство, изготвяне на проектна документация и възлагане за изпълнение на обществено достъпна, комбинирана площадка за игри, общуване и спорт в двора на ПГХВТ „Атанас Ченгелев“   /ПИ с идентификатор: 56277.502.64 по КККР на гр. Пещера/, съгласно приложената схема за ситуиране.
  10. Приемане на Правилник за изменение и допълнение на Правилник за организацията и дейността на Общински съвет – Пещера, неговите комисии и взаимодействието му с Общинска администрация – Пещера за мандат 2019-2023г.(Приет с Решение № 21/30.01.2020г.)
  1. Създаване на Наблюдателна комисия към Общински съвет – Пещера за мандат 2019-2023г.
  1. Питания.

                                               

 

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!