03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:09, 21 февруари 20201min

Шестото заседание на Общински съвет- Пещера е на 27 февруари

obshtinski savet

Пещера. Председателят на Общински съвет – Пещера  свиква  общинските  съветници на шесто заседание    на   Общински  съвет,   което   ще  се  проведе    на   27. 02. 2020 г. / ЧЕТВЪРТЪК / от  14:00 часа в  залата на Общинския съвет с проект за

ДНЕВЕН РЕД :

Информация за дейността на Кризисен център за лица и деца пострадали от насилие.

Годишен отчет  дейността на Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания гр. Пещера

Годишен отчет  дейността на Дневен център за деца и младежи с увреждания.

Годишен отчет  дейността на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания гр. Пещера.

Приемане на Отчет по изпълнение на плана за развитие на социалните услуги за 2019г.

Приемане на План за развитие на социалните услуги за 2021г.

Приемане на Анализ на потребностите от подкрепа на личностното развитие на децата и учениците в Община Пещера в изпълнание на чл.196, ал.1 и ал.3 от ЗПУО.

Избиране на Местна комисия по чл.8, ал. от Закона за уреждане правата на граждани с многодишни жилищноспестовни влогове.

Даване на съгласие за общинско сътрудничество и одобряване на споразумение за партньорство между Община Пещера и MpenergiAS  за реализиране на проектно предложение „ Повишаване на енергийната ефективност на Община Пещера чрез подмяна на уличното осветление със светодиодно (LED)“ По Програма „Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност“, процедура „Рехабилитация и модернизация на общинската инфраструктура – системи за външно изкуствено осветление на общините“ на Министерство на енергетиката във връзка с изпълнението на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021.

Приемане на оценка и продажба на поземлен имот 56277.503.9750, част от УПИ ІІІ-2872, кв. 204 по ПУП на гр. Пещера.

Проект за изменение на кадастралната карта за поземлен имот 56277.503.400 и 56277.503.401.

Провеждане на публичен търг с явно наддаване  за отдаването под наем на земеделска земя.

Провеждане на публичен търг с явно наддаване  за отдаването под наем на земеделска земя и 2 сгради.

Попълване състава на ПК по законност, обществен ред, предотвратяване и установяване на конфликт на интереси и развитие на местното самоуправление ,ПК по бюджет и финанси, ПК по териториално и селищно устройство и промяна в ръководството на ПК по законност, обществен ред, предотвратяване и установяване на конфликт на интереси и развитие на местното самоуправление.

Питания.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!