18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Повече от 40 лв. за козунак е търговска измама, твърди Мариана Кукушева

mariana kukusheva
Пещера София. Всяка цена над 40 лева за брой козунак е абсолютна търговска измама
Снимката е илюстративна
Източник : pixabay

Няма категория био козунак в целия ЕС, нека потребителите не се лъжат и стават жертва на производители и търговци, които им искат по 200 лева за козунак. Това заяви в ефира на Радио Стара Загора Мариана Кукушева, председател на УС на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите.

За пореден път тя защити нулевата ставка на ДДС върху цената на хляба, която, по думите й, е позволила това да бъде единствената стока от потребителската кошница, която е с устойчива цена в последните години. Според Кукушева тази мярка е осветлила бранша и едва ли ще се намери политическа сила, която да допусне грешката да върне 20% ставка за ДДС върху хляба.

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!