20 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младенов : Започват ремонтни дейности по пътната отсечка Пещера- Пловдив

put

Пещера. От 21 август /сряда/, започват ремонтни дейности по пътната отсечка Пещера- Пловдив. Добрата новина съобщи кметът на Община Пещера Йордан Младенов на страницата си в социалната мрежа.

Уважаеми приятели, искам да Ви съобщя една добра новина! Започва ремонт на пътя Пещера – Пловдив, дълго чакано решение за всички нас! Щастлив съм, че и този важен за развитието на общината път ще бъде реконструиран! Още утре 21.08.24г. (сряда) ,ще започнат ремонтни действия и пътят от Пещера посока Пловдив ще бъде затворен до разклона за с. Капитан Димитриево и гр. Брацигово ! Обходния път ще бъде през гр. Брацигово!

Пожелавам на всички шофьори малко повече търпение и лека работа на строителите! Благодаря на г-жа Шимбова и колегите от АПИ – Пазарджик за загрижеността, която полагат за пътната инфраструктура!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!