24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Във високите части на областта има опасност от заледяване на пътната настилка

Просто зима           Снимка :  Светослава Костова

Пещера-Пазарджик. На територията на цялата област Пазарджик пътните настилки са мокри в резултат на валежите от дъжд, а по високите части от сняг, като при ниски температури са възможни заледявания.

Особено внимателни да бъдат водачите на леки, лекотоварни и товарни автомобили по планинските пътища: Батак-Доспат, Белово- Юндола, Велинград-Юндола, Панагюрище-Панагюрски колонии.

Преди да предприемете пътуване се уверете, че автомобилите ви са готови за зимата – имате достатъчно гориво, изправни стъклопочистващи устройства, светлини, зимни гуми. Движете се с ниска скорост, на достатъчно голяма дистанция, която да ви позволява да спрете при необходимост, не предприемайте рискови изпреварвания.

Сектор „Пътна полиция” при ОДМВР и районните управления в областта поддържат непрекъснат контакт със ОПУ-Пазарджик и фирмите ангажирани с пътното поддържане в региона.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!