03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Приключиха ремонтни работи по материалната база на Домашен социален патронаж

remont socialen patronazh.

Пещера. Община Пещера успешно приключи проект „Строително – ремонтни работи на материалната база на Домашен социален патронаж гр. Пещера“, финансиран от Фонд „Социална закрила“. Стойността на проекта е в размер на 58 361.27 лева, като 47 856.24 лева е финансиране от Фонд „Социална закрила” и 10 505.03 лева е съфинансиране от Община Пещера.

Снимка : peshteraprim

В Домашен социален патронаж са изградени два навеса-пред входа на кухнята и пред административния корпус, изградена е рампа при входа на администрацията, извършен е основен ремонт на кухненски блок и складове, направена е хидроизолация с цел спиране навлизането на вода по стените на склада за хранителни продукти.

Снимка : peshteraprim

С реализирането на дейностите по проекта се обнови и създаде подходяща и ефективна социална инфраструктура,  оптимизираха се  условията на труд на работещите в ДСП. Осигури се помощ и подкрепа насочена към организиране на ежедневния живот на възрастните хора и лицата със специфични потребности.

Снимка : peshteraprim

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!