20 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

При съвместна акция на Полиция и Общината установиха самоличността на малолетни хулигани

dete nasilie

Пещера. След постъпила в РУ Пещера информация за хулигански прояви от деца, проявени към други връстници, със съдействието на Община Пещера и активното участие на граждани, органите на реда са установили малолетните извършители на посегателствата.

Родителите на извършителите са запознати с техните неправомерни  действия. РУ Пещера се ангажира да предприеме необходимите мерки за да не се допускат подобни прояви на територията на Пещера. Имената на установените нарушители ще бъдат предадени на органите на Комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Детска педагогическа стая, както и на Отдел „Закрила на детето“, като родителите на извършителите ги заплашва глоба в размер от 50 до 1 000 лв.

Ръководството на РУ Пещера изказва благодарност за бързата реакция и проявената гражданска позиция на жителите и ресорните органи, които своевременно са подали сигнал и са алармирали за случаите.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!