28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Установиха самоличността на семейството катастрофирало на АМ „Тракия”

police car lights at night in city with selective focus and bokeh.

Пазарджик. Установена е самоличността на семейството, което катастрофира на автомагистрала „Тракия“.Това се случи в района на 101 километър в посока София, съобщават от полицията.

При тежкия инцидент загинаха жена и дете, а шофьорът  е оцелял. Мъжът е на 52 години, жената е на 46, а детето е 12-годишно. И тримата са турски граждани.
52-годишният турски гражданин е хоспитализиран в тежко състояние, с множество наранявания. Автомобилът с немска регистрация е излязъл от платното, преобърнал се е и се е самозапалил.

Извършен е оглед на мястото на инцидента. Създадена е организация на трафика и няма затруднение в придвижването. Под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик се извършват активни действия по разследването – оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели и други.

Предстои да бъдат назначени експертизи за установяване на причината за пътнотранспортното произшествие, съобщиха от обвинението.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://dariknews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!