16 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Цветна раздумка на Цветница в Пещера

cvetna razdumka 2024....

Пещера. На сцената на пещерския площад „България“ над 150 деца участваха в  концертната програма на  Ню Арт Център -„Цветна раздумка“.

Снимка : peshteraprim

ИСТОРИЯ : Преди 4 години Николай Балабанов и Здравко Христов, са поставили началото на този прекрасен, пролетен празник. Със своите песни и танци участниците в проявата ни потопиха в магията на Цветница. Програма беше с продължителност около 80 минути и събра в празничния ден таланта на малчуганите от 4 детски градини, участници в школата и гост- артисти.

Снимка : peshteraprim

И тази година по време на празника, сред зрителите беше кметът на Община Пещера Йордан Младенов, неговите заместници, общински съветници, много родители и близки, гости на града. Младенов пожела много здраве, щастливо детство, хубави емоции и весели празници на малките си съграждани, поздрави публиката с големия християнски празник и честити на именниците.

Снимка : peshteraprim

„Много настроение внесоха изпълненията на малки и големи артисти, които изпратиха зимата и посрещнаха пролетта с един прекрасен концерт. Радваме се, че в два дни Пещера стана център на веселие и радост. Благодарим на участниците и организаторите и весели празници..“, пожела Пепа Добрева – една от десетките зрители на концерта.

Снимка : peshteraprim

Певческите и танцови състави на Ню Арт Център показа на зрителите как по един неповторим начин, съчетал в себе си фолклор и модерност, може да се предаде онова дълго чакано усещане за пролет.

Снимка : peshteraprim

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!