02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:13, 14 февруари 20241min

Криминална хроника

polic

Велинград. Солидно почерпен с алкохол водач е задържан от велинградски пътни полицаи. Снощи около 23.00ч. на пътя между селата Пашови и Кръстава автопатрул при РУ-Велинград спрял за проверка „БМВ“. 45-годишният му водач бил тестван с дрегер, като уредът отчел 2.48 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Мъжът е задържан в ареста, а по случая се води бързо производство.

Септември. Служители от РУ задържаха мъж извършил кражба от пенсионер. Вчера в полицейското управление в Септември бил получен сигнал от 77-годишен мъж, жител на беловското село Сестримо. Той съобщил, че апаш е откраднал сумата от 470 лева, която той съхранявал в къщата си. Полицейски служители предприели незабавни действия и скоро апашът бил установен. Оказало се, че това е 40-годишен мъж от същото село. Той е задържан, а парите са намерени у него са върнати обратно на собственика им. По случая е образувано бързо производство.

Сърница. Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик иззеха дрехи носещи логото на известни марки. Вчера екипи от сектора извършили проверки в редица търговски обекти на територията на гр. Сърница. В магазин стопанисван от частна фирма органите на реда открили стоки носещи логото на известни търговски марки. Станало ясно, че с тях се извършва търговия без съгласието на притежателя на изключителното право върху марките. Иззети са общо 44 артикула, води се досъдебно производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!