29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:00, 5 април 20231min

Криминална хроника

Police car with blue lights on the crime scene in traffic urban environment.

Пазарджик. Вчера бил получен сигнал за прострелян със сачма в областта на лицето жител на Пазарджик. На мястото били изпратени полицейски служители. Униформените установили, че случката се разиграла вчера сутринта в имот намиращ се на бул. Александър Стамболийски“. По първоначални данни 69-годишна жена живееща в съседство произвела изстрел с пневматична пушка по няколко кучета обикалящи около дома и. Неволно тя простреляла преминаващ наблизо 42-годишен мъж от Пазарджик. Той е прегледан в МБАЛ-Пазарджик и е установено, че е наранен със сачма в областта на лявата буза на лицето. За радост няма опасност за неговия живот и здраве. Пушката е иззета от органите на реда, а по случая се води разследване. Жената не е задържана поради здравословни причини.

Велинград. Бързо производство е образувано спрямо жена за извършена от нея кражба. Вчера в РУ-Велинград е получен сигнал от управител на хипермаркет в курортния град. Било съобщено, че клиент е извършил кражба на различни по вид продукти от магазина на обща стойност от 198 лева. На мястото се отзовал полицейски екип, който установил, че извършителят е 53-годишна жена от курорта. Продуктите са върнати обратно в магазина, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик.

Ветрен. Млад мъж притежаващ наркотици е установен и задържан от служители на РУ-Септември. Вчера във Ветрен служители на управлението в Септември засекли двама мъже на 40 и 30 години, жители на същото градче. У по-възрастния органите на реда открили шест полиетиленови пликчета със суха листна маса. Последвал полеви наркотест и така било установено, че дрогата е синтетичен канабиноид. Оказало се, че наркотикът е притежание на по-младият от двамата. Той доброволно предал на органите на реда наркотичното вещество. По случая се води бързо производство.

Юнаците. В средата на февруари в РУ-Пазарджик се получил сигнал от 63-годишна жена от областния град. Тя информирала органите на реда, че е забравила портмонето си в хипермаркет. Вътре тя съхранявала сумата от 280 лева. От проведените действия служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик установили, че портмонето било намерено от 47-годишна жителка на пазарджишкото село Юнаците. Тя него е върнала на собственичката, нито го е предала в полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!